Aromatherapeutische Badzouten

Onze Badzouten zijn niet zomaar badzouten, door de toevoeging van essentiele olien hebben ze ieder een gunstige werking/effect op ons lichaam. Wijk niet af van de aanbevolen dosering en temperatuur voor de optimale werking. Ook te gebruiken als voetbadzout

De Sea spa badzout neemt u mee naar de kust!

De heerlijke zeelucht is verwerkt in dit spa product, bevat mineralen en werkt heerlijk ontspannend 

Toepassing: 50 g badzout voor een aromatherapiebad, bij 35-37 ° C (gemiddelde therapeutische behandeling), bij 38-42 ° C (actieve therapeutische behandeling). Baad niet langer dan 15 minuten en maximaal 3 keer per week. Voeg voor een hand- of voetbad 1-2 eetlepels badzout toe aan 5 liter heet water en bad gedurende 10-15 minuten. Afgesloten bewaren en berschermen tegen direct zonlicht

Citroenolie heeft een stimulerende, reinigende, urine-, krampstillend en antibacterieel effect, en verwijdert slak en gifstoffen uit het lichaam.

Het versterkt het hart en de longen, versterkt het zenuwstelsel, stimuleert de spijsvertering en vertraagt ​​zweten. Het is een sterk immuunsysteem stimulerend middel en verlaagt de hoge bloeddruk en stimuleert de bloedsomloop.

Helpt tegen misselijkheid en heeft een preventieve werking tegen huidschimmels.

Let op: niet aanbevolen vóór het zonnebaden of vóór et gebruik van de zonnebank! De citroenolie is fototoxisch, onder invloed van zonlicht kan dit de huid aantasten. 

Toepassing: 50 g badzout voor een aromatherapiebad, bij 35-37 ° C (gemiddelde therapeutische behandeling), bij 38-42 ° C (actieve therapeutische behandeling). Baad niet langer dan 15 minuten en maximaal 3 keer per week. Voor een hand of Voetbad doe 1-2 eetlepels badzout op 5 liter heet water en bad gedurende 10-15 minuten. Bewaar de badzout afgesloten en bescherm tegen direct zonlicht. 

De essentiële olie van de lavendel heeft kalmerende, pijnstillende, spierontspannende en antibacteriële effecten, verlaagt hoge bloeddruk en reguleert het hartritme. Deze olie kan worden gebruikt voor slapeloosheid, depressie en astma. De lavendelolie voedt en regenereert de huid. De transpiratie veroorzaakt door lavendelolie bevordert de uitscheiding van gifstoffen uit het lichaam en neutraliseert een onaangename lichaamsgeur.

Let op: bij lage bloeddruk lage doseringen! Toepassing: 50 g badzout voor een aromatherapiebad, bij 35-37 ° C (gemiddelde therapeutische behandeling), bij 38-42 ° C (actieve therapeutische behandeling).

Baad niet langer dan 15 minuten en maximaal 3 keer per week. Voor een hand- of voetbad 1-2 eetlepels badzout tot 5 liter heet water en bad gedurende 10-15 minuten. Bewaar afgesloten en beschermen tegen zonlicht

De essentiële muntolie heeft een uitstekend kalmerend effect op maag-darmklachten en migraine. Het voorkomt ontstekingen, helpt bij de uitscheiding van gifstoffen door transpiratie en heeft een algemeen verstevigend en verkoelend effect. Het neutraliseert een onaangename lichaamsgeur.

De essentiële muntolie verlaagt de hoge bloeddruk en helpt tegen hartritmestoornissen. Let op: de toepassing wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap en voor mensen met hartfibrose! Voor kinderen en mensen met een gevoelige huid lage doseringen! Niet geschikt voor kinderen jonger dan drie jaar!

Toepassing: 50 g badzout voor een aromatherapiebad, bij 35-37 ° C (gemiddelde therapeutische behandeling), bij 38-42 ° C (actieve therapeutische behandeling). Baad niet langer dan 15 minuten en maximaal 3 keer per week. Voeg voor een hand- of voetbad 1-2 eetlepels badzout toe aan 5 liter heet water en bad gedurende 10-15 minuten. Bewaar afgesloten en berschermd tegen zonlicht.