Aromatherapeutische zepen

Kruidenzepen - STAP NAAR DE NATUUR - AROMATHERAPIE

 

Een gezonde huid is het beste accessoire. 

Huidverzorging vereist een voorzichtig gebruik van de moderne reinigingsproducten. Zeep is eeuwen geleden gemaakt en is herhaaldelijk geperfectioneerd voor één doel: het reinigt de huid zonder deze te beschadigen, omdat de samenstelling het dichtst bij de menselijke huid ligt.
Daarom zijn REFAN-zepen niet zomaar zepen. Ze houden de eeuwenoude traditie in ere en verwennen je huid door deze op een delicate en zachte manier te reinigen.  Hun ingrediënten maken de huid zacht en geurend met gezondheid en reinheid. De fascinerende geur en het uiterlijk van zeep zullen onmiddellijk uw aandacht trekken.

 

97% natuurlijk


Verrijkt met essentiële muntolie, menthol en muntblaadjes.

Munt - dit verfrissende, revitaliserende en aromatische kruid is al eeuwen bekend. De etherische olie is extreem verfrissend en verkoelend, met ontstekingsremmende en desinfecterende eigenschappen. In combinatie met menthol werkt het als een sterke stimulans en opfrisser. 

Muntblaadjes vullen de typische rijke geur aan en laten een aangenaam gevoel op de huid achter.
Ideale zeep voor wie op zoek is naar een natuurlijke manier om er goed uit te zien en zich goed te voelen.
120 g

Uitverkocht

Kruidenzeep Lavendel

€ 2,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Kruidenzeep Lavendel

€ 2,00

97% natuurlijk
Verrijkt met essentiële lavendelolie en lavendelbloesems.


Wees voorbereid op ontspannende aromatherapie!


Overvloedig schuim, kleine stukjes lavendelbloesems en opwindende geur. Een delicate, verfrissende en kalmerende zeep met essentiële lavendelolie. Het is een van de meest populaire en meest gebruikte oliën met tal van eigenschappen, geschikt voor basisverzorging voor alle huidtypes. Sterke lavendelgeur en overvloedig, donzig schuim voor een gezonde en schone huid.

120 g

 

 

Uitverkocht

Kruidenzeep Roos

€ 2,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Kruidenzeep Roos

€ 2,00

97% natuurlijk
Verrijkt met biologische arganolie, biologische geraniumolie en rozenblaadjes.
Geef je lichaam zachtheid en voedende verzorging dankzij de biologische arganolie die bekend staat om zijn hydraterende, regenererende en antioxiderende eigenschappen. 

De zeep maakt een romig reinigingsschuim als resultaat van de drievoudig gemalen zeeptechniek en de huid blijft achter met een frisse bloemengeur van rozen en geranium. 

De natuurlijke rozenblaadjes vullen het aangename gevoel op de huid aan.
120 g