Bodylotion

De Bodylotions van Refan zijn geschikt voor elk huidtype, Alle bodylotions trekken snel in en laten geen vettig laagje achter op de huid

Lichte formule die het lichaam in een zijdezachte sluier omhult en de kamer vult met een mysterieuze en charmante rozengeur. 

Biologisch rosa alba bloemenwater en provitamine B5 hydrateren de huid en beschermen deze tegen ontstekingen.

Een lichte crème die je huid zijdezacht maakt en vult met een mysterieuze en betoverende rozengeur. 

Biologisch Rozenwater en provitamine B5 hydrateren de huid en beschermen deze tegen ontstekingen.

Bodylotion voor de gevoelige en droge huid, de lotion zorgt voor de huid door het natuurlijke rozenwater, maakt de huid zijdezacht en omhult het met de betoverende geur van de Bulgaarse roos.

Deze bodylotion bevat een zorgvuldig uitgebalanceerde formule van actieve ingrediënten die de functie van een gevoelige lichaamshuid reguleren. 

De lotion stimuleert de huidregeneratie, maakt de huid stevig en vitaal. Dankzij de ontstekingsremmende eigenschappen van rozenolie en rozenwater en de hydraterende eigenschappen van het rietextract is de huid zijdezacht. 

Het zoethoutextract kalmeert de geïrriteerde huid en reguleert de water- en zoutbalans. Toepassingstip: om betere resultaten te bereiken, raden we aan om de huid te douchen of te baden met de milde Queen Rose douchegel of met een REFAN rozenzeep om te wassen.