Bodyscrub

De Body scrub van Refan is een body sugar scrub, hij hydrateerd de huid en verwijderd op een milde wijze de dode huidcellen, wat achterblijft is een zijdezachte huid. 1x per week scrubben zorgt voor een gezonde en stralende huid.

De Rose & Yoghurt kunt u ook gebruiken om uw gezicht van een peeling te voorzien!

Douche scrubs met fruitextracten, de huid wordt fluweelachtig en zijdeachtig door de sugarscrub met de onweerstaanbare aroma's van vers fruit, de variëteiten meloen, mango, granaatappel en passievrucht produceren een onweerstaanbare geur, verwijderen dode huidcellen en stimuleren de stofwisseling van de huid.

De body sugar scrub wild cherry is een frisse scrub die de dode huidcellen op een zachte manier verwijderd, u bepaald zelf hoe grof de korrel blijft waarmee u gaat scrubben, hoe meer water hoe kleiner de korrel. laat een zijdezacht gevoel achter op de huid

Body scrub met fruitextracten, de huid wordt fluweelachtig en zijdeachtig door sugarscrub met de onweerstaanbare aroma's van vers fruit, de variëteiten meloen, mango, granaatappel en passievrucht produceren een onweerstaanbare geur, verwijderen dode huidcellen en stimuleren de stofwisseling van de huid 

Combinatie van natuurlijke suikerkristallen met pure amandel, abrikoos en grapefruit olie. verwijderd dode huidcellen en laat de huid weer ademen. gaat veroudering van de huid tegen en maakt deze weer glad en soepel.