geur van lila, etherische olie van kruidnagel en extract van ylang-ylang-wortel voor normale tot vette huid

Zeep met heerlijke geur van bosbessen. Rijk schuimend, reinigt de huid zachtjes en zorgt voor een speciale geurbeleving.

Zeep met sheaboter en druivenpitpoeder.

Karitéboter - een natuurlijke vochtinbrengende crème met verzachtende en verzorgende eigenschappen. Karitéboter dringt diep in de huid en maakt het elastisch.

Druivenpitpoeder is rijk aan polyfenolen, enorm beschermende stoffen die agressieve vrije radicalen neutraliseren en het verouderingsproces vertragen. Deeltjes van druivenpitpoeder veroorzaken een zachte peeling.

met de verjongende geur van zeealgen, reinigt en voedt de huid.

Mild Schuimend, frise zeegeur

 geschikt voor elk huidtype.

Zeep met de verkwikkende pepermuntgeur van muntolie en bladeren. Een intens verkoelend en verfrissend

Een zeep met de fantastische geur van de Bulgaarse roos die je huid en zintuigen verkwikt. Een prachtige tuin met rode rozen.

Zuivere zeemodder, met zeewater en thermaal water (van de pomoriesee) - speciaal aanbevolen voor allergie-gevoelige huiden, en huiden die lijden aan eczeem.

Het zoutgehalte van het water uit dit meer is 70% en dus vier keer hoger dan het zoutgehalte van het zeewater. Het is extreem rijk aan mineralen en micro-elementen en heeft een antiseptisch effect, versnelt het proces van het opnieuw opbouwen van de huid, geneest wonden en verbetert de bloedcirculatie. Zonder conserveermiddelen en antioxidanten, pH-neutraal. 

Ook zeer geschikt voor een onrustige hoofdhuid