Natuurzepen

De Refan glycerine zepen zijn allen handgemaakt, bevatten glycerine, wat de huid zacht maakt en soepel houdt, bevatten essentiele olien, plantenextracten, notenextracten en kruiden. Bovenalles hebben ze een geweldige geur en zien ze er allen anders uit.

De zeep snijden wij voor u in plakken.

Zeep met heerlijke geur van Vlierbessen. Rijk schuimend, reinigt de huid zachtjes en zorgt voor een speciale geurbeleving.

 

30,00 kilostuk

met de verjongende geur van zeealgen, reinigt en voedt de huid.

Mild Schuimend, frise zeegeur

 geschikt voor elk huidtype.

 

30,00 euro per kilo stuk

Zeep met citrus en Sea geurbeleving

30,00 Euro kilostuk

Een zeep met de fantastische geur van de Bulgaarse roos die je huid en zintuigen verkwikt. Een prachtige tuin met rode rozen.

Kiloprijs 30,00 euro

Zeep granaatappel papaya

Heerlijk zeep in de geur passiefruit

30,00 kilostuk

zeep met de heerlijke geur van de wilde kers

Heerlijke rozenzeep op basis van rozenolie

Zuivere zeemodder, met zeewater en thermaal water (van de pomoriesee) - speciaal aanbevolen voor allergie-gevoelige huiden, en huiden die lijden aan eczeem.

Het zoutgehalte van het water uit dit meer is 70% en dus vier keer hoger dan het zoutgehalte van het zeewater. Het is extreem rijk aan mineralen en micro-elementen en heeft een antiseptisch effect, versnelt het proces van het opnieuw opbouwen van de huid, geneest wonden en verbetert de bloedcirculatie. Zonder conserveermiddelen en antioxidanten, pH-neutraal. 

Ook zeer geschikt voor een onrustige hoofdhuid