Wat is een Jonge Huid?

De jonge huid is een huid die vaak in onbalans is door de hormonale veranderingen. Belangrijk bij deze huiden is vooral dat er goed gereinigd wordt, vuil en vet (talg)  hopen zich gedurende de dag op wat een ideale omgeving is voor mee eters en puistjes, belangrijk is dus om de porien goed schoon te houden. Rozenwater is een goed product om ontstekingen te kalmeren en de roodheid te verminderen. ook te gebruiken in plaats van de Facial Wash cream. Gebruikt u liever zeep? kies dan voor de Holy Lake soap!

Onderstaande producten zijn speciaal ontworpen voor de jonge huid.

kenmerken jonge huid:

glimmende T zone

onzuivere huid

mee eters en puistjes

soms droge plekjes

jeuk 

Creme speciaal ontwikkeld voor de jonge huid (16+) de creme mag onder de ogen aangebracht worden en zorgt er voor dat de huid niet uitdroogt, maakt donkere kringen onder de ogen minder zichtbaar.

geschikt voor de jonge, vette huid

Deze Face wash gel is speciaal ontwikkeld voor de jonge huid (16+)  verwijderd op milde manier de huid zonder deze uit te drogen, polyminezuur zorgt voor een zachte peeling waardoor de huid zijn dode huidcellen kwijtraakt en porien niet verstopt raken, de natuurlijke bron van Taurine maakt de huid "wakker"en geeft hem een gevoel van frisheid

Het Bulgaarse rozenwater wordt verkregen door destillatie van de Rose Damascena-molen. Deze zeer olieachtige heesterroos wordt al 500 jaar in het Bulgaarse Rosental gekweekt.

Gebruik: - om de huid te reinigen, hydrateert en verfrist de huid, verlicht roodheid en allergische reacties van een gevoelige huid, is een ideaal voedingssupplement dat thee, desserts een uniek aroma geeft.

Inname van rozenwater verbetert de darmactiviteit en versterkt het immuunsysteem.

Zuivere zeemodder, met zeewater en thermaal water (van de pomoriesee) - speciaal aanbevolen voor allergie-gevoelige huiden, en huiden die lijden aan eczeem.

Het zoutgehalte van het water uit dit meer is 70% en dus vier keer hoger dan het zoutgehalte van het zeewater. Het is extreem rijk aan mineralen en micro-elementen en heeft een antiseptisch effect, versnelt het proces van het opnieuw opbouwen van de huid, geneest wonden en verbetert de bloedcirculatie. Zonder conserveermiddelen en antioxidanten, pH-neutraal. 

Ook zeer geschikt voor een onrustige hoofdhuid