Moisturizer voor de huid rond de ogen om de elasticiteit van de huid te herstellen.

Het olijfbladextract, rijk aan antioxidanten, voorkomt celveroudering en maakt de oogcontouren glad. Het paardenkastanje-extract en de natuurlijke bisabolol verbeteren de bloedcirculatie en verzachten de donkere kringen.

Voor dagelijks gebruik

Verjongende nachtcrème "Olive" is een magisch product gemaakt van "puur goud", olijfolie rijk aan antioxidanten.

 De eeuwenoude Olijfolie, gewonnen uit de bladeren van de mediterrane mirte, verlengt het celleven en geeft het een nieuwe frisheid en jeugdige substantie. De Chinese plant, genaamd "levenselixer", voorkomt de snelle veroudering van de huid door de juiste celvoeding te ondersteunen.

Het sterk verjongende effect van de crème is gebaseerd op de eigenschappen van het toegevoegde collageen, dat rimpels effectief in de diepte verzacht en de balans en elasticiteit van de huid herstelt. Microcapsules met vitamine E en C lossen op tijdens het wrijven en helpen de cellen hun grootste vijand, de vrije radicalen, te bestrijden.

Speciale dagverzorging voor gezicht en decollete.

Het olijfbladextract en de olijfolie genaamd "puur goud", die rijk zijn aan antioxidanten, beschermen de cellen tegen vrije radicalen en behouden hun vitaliteit.

Het zeecollageen regenereert de huidelasticiteit en verstevigt de gezichtscontouren. UVA- en UVB-filters beschermen de huid tegen schadelijke zonnestraling en voorkomen voortijdige veroudering van de huid.
parabenen vrij