Wat is een oudere huid?

Onze huid veranderd bij het ouder worden, dat er rimpeltjes gaan komen is een bekend verschijnsel maar dat deze huid meer en andere behoeftes heeft dan een jongere huid is niet bij ieder bekend. Belangrijk is ook een oudere huid te beschermen tegen UVA en UVB straling,  deze huid is dunner en loopt hierdoor meer risico. Onderstaande producten zijn afgestemd op de ouder wordende huid.

Huid is dunner en fragieler

Huid bevat pigmentvlekjes, wratjes

Huid heeft rimpeltjes

Huid is droger en gevoeliger

milde diepe reinigende en hydraterende Milk, sheaboter voedt de huid en maakt hem fluweelzacht, rozenwater zuivert de huid en heeft een ontstekingsremmend effect.
Prima te gebruiken voor elk huidtype, maar uitermate geschikt voor de ouder wordende huid die net ietsje meer nodig heeft

Sale!

Anti aging serum Roos 25 ml

€ 32,95 € 20,00
Sale!
Sale!

Anti aging serum Roos 25 ml

€ 32,95 € 20,00

Bevat plantenextracten en 15% rozenwater, licht gelconcentraat, rijk aan actieve verzorging voor de gestresste en verouderende huid. Vermoeide en slappe gezichtshuid wordt geregenereerd, wat de collageenaanmaak bevordert en huidveroudering vertraagt. Voor een sterker effect op de gereinigde en droge huid, aanbrengen onder de dag- of nachtcrème, ook geschikt voor de ogen, zonder conserveermiddelen

Sale!

Gardenia & Rose Dagcreme 30 ML

€ 15,80 € 9,90
Sale!
Sale!

Gardenia & Rose Dagcreme 30 ML

€ 15,80 € 9,90

Luchtige Dagverzorging met plantenextracten en 15 % rozenwater.

De huid wordt beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Gaat huidveroudering tegen

Parabenenvrij

 

Sale!

Gardenia & Rose Nachtcreme 30 ml

€ 15,80 € 9,90
Sale!
Sale!

Gardenia & Rose Nachtcreme 30 ml

€ 15,80 € 9,90

Rijke nachtverzorging Anti Age met hoog gehalte aan plantaardige cellen en 15 % rozenwater, voor de intensieve verzorging van de gevoelige en ouder wordende huid.

Zuiver rozenolie ondersteund het anti agings proces en maakt de vermoeide huid weer stralend, met vitamine A & E om vermoeidheid geen kans te geven.

parabenen vrij

 

Sale!

Gardenia en Rose set

€ 55,00 € 35,00
Sale!
Sale!

Gardenia en Rose set

€ 55,00 € 35,00

De volledige set van Gardenia & Rose

bevat:

Facial cleansing Wash

Daycream

Nightcream

Facial Serum

Face & eye Elixer is ontwikkeld met het eerste franse liftende ingredient: Beautifeye

Het is een niet chirurgisch alternatief voor plastische chirurgie, lift het bovenste ooglid, maakt de contouren strakker en maakt donkere kringen onder de ogen lichter.

Verminderd zichtbaar fijne lijntjes, vermindert het volume en de diepte tot 34%! als gevolg daarvan heeft u een gladde en stralende huid!

Bevat het natuurlijk ontstekingsremmend middel fytosine(PS) wat de huid kalmeert en de roodheid uit de huid haalt

Hoog concentratie vitamine C, die gemakkelijk de huid binnendringt en pigmentvlekken minder zichtbaar maakt.

Het bevordert de collageensynthese, trekt het weefsel aan en vermindert de oxidatieve stress van de huid veroorzaakt door omgevingsfactoren. De olijfolie verzacht de huid en verbetert de elasticiteit.

Toepassing: gebruik het serum  door 1-2 keer per dag op de gepigmenteerde delen of op het hele gezicht aan te brengen. Om het effect van het serum te vergroten wordt aanbevolen eerst het serum aan te brengen en daarna de dag of nachtcreme

Niet gebruiken in de zomermaanden direct voor blootstelling aan de zon ivm een te hoge UV straling

Zonder conserveermiddelen

Antioxiderende nachtverzorging die de gezichtshuid beschermt tegen veroudering en een frisse en stralende uitstraling geeft.

Rijk aan vitamine C, dat de collageensynthese bevordert, het weefsel strakker maakt en de stress van de huid veroorzaakt door omgevingsfactoren vermindert.

De olijfolie voedt de huid 's nachts en verbetert de elasticiteit.

parabenen vrij

Toepassing: Breng aan op de gereinigde en goed droge gezichtshuid voor nachtelijke huidregeneratie.

Geschikt voor elk huidtype, zelfs de meest gevoelige huid! reinigt de huid mild en verwijderd zelfs waterproof make up! op basis van olijfextracten en olijfolie, rijk aan antioxidanten, beschermt de huid tegen verouderen

Sale!

Zonbescherming 100 ML

€ 18,95 € 14,95
Sale!
Sale!

Zonbescherming 100 ML

€ 18,95 € 14,95

Onze zonbescherming Spf 30 en Spf 50 hebben beide een variant voor het gezicht en een variant voor het lichaam. keuze uit de volgende geuren:

Fruit

Rozen

Hydrateerd de huid en trekt snel in, vlekt niet in kleding, aanbrengen voor het zonnebaden, herhalen na zweten of zwemmen.

Geef bij het bestellen aan of het om de body of face variant gaat, welke geur uw voorkeur heeft en welke spf bescherming 30 of 50