Queen Rose Daycream 30 ML

€ 17,95

Queen Rose Daycream 30 ML

€ 17,95

De gezichtscrème Queen Rose bevat twee bijzonder effectieve actieve ingrediënten, Rozenconcentraat en rozenolie van de Bulgaarse roos (Rosa damascena).

Deze combinatie zorgt voor een helende verzorging voor de gevoelige en droge huid. Rozenconcentraat is een wasachtige massa verkregen door extractie van rozenblaadjes. In combinatie met rozenolie voedt deze crème effectief de veeleisende huid, hydrateert deze, vermindert de roodheid van de huid in de wangen veroorzaakt door gescheurde haarvaten (het duurt weken/ maanden behandelen voordat een echt zichtbare verbetering optreed),

kalmeert de geïrriteerde huid ( bijv. tijdens zonnebrand), versterkt het huidweefsel, tonificeert en geneest. De gezichtscrème Queen Rose is een luchtige creme en trekt snel in.

Onze verzorgingstip: Voordat je de crème aanbrengt, behandel je de huid met rozenwater voor een beter en dieper effect.

Queen Rose Nachtcreme 30 ML

€ 17,95

Queen Rose Nachtcreme 30 ML

€ 17,95

Naast de biologisch actieve ingrediënten rozenconcentraat en rozenolie van de Bulgaarse roos (Rosa damascena), bevat de nachtcrème Queen Rose vitamines A en E, die de beschadigde delen van de huid effectief herstellen.

evenals extracten van zoethout  en duizendblad, die ontstekingsremmend, hydraterend en de  gevoelige en geïrriteerde huid verzorgen en verzachten. Rozenconcentraat is een wasachtige massa verkregen door extractie van rozenblaadjes. De oliën van druiven en zoete amandelen dringen snel en diep in het huidweefsel en versterken het op deze manier zeer effectief.

De langdurige behandeling met deze gezichtscrème zorgt voor regenererende en helende effecten en voor het herstel van normale huidfuncties. De gezichtsnachtcrème is ook geschikt als dagcrème in de winterdagen, die de veeleisende en gevoelige gezichtshuid effectief beschermt tegen koude wind en vorst.

Zonder parfum en synthetische kleurstoffen.

Onze verzorgingstip: behandel de huid voor het aanbrengen van de crème met rozenwater, zodat een beter en dieper effect kan worden bereikt. 

Queen Rose Facial & Bodymist 100 ML

€ 16,95

Queen Rose Facial & Bodymist 100 ML

€ 16,95

Deze spray bevat 25% van het natuurlijke Bulgaarse rozenwater, dat de vochtbalans van de huid reguleert en een kalmerende en ontstekingsremmende werking op de huid heeft.

De extracten van geranium- en limoenbloesem herstellen en verzachten ontstoken huidgebieden, de toegevoegde allantoïne helpt de roodheid van de huid veroorzaakt door gebarsten adertjes te verminderen en te regenereren.

De gezichts- en lichaamspray Queen Rose streelt je huid met de ongelooflijk frisse, natuurlijke geur van de Bulgaarse roos.

De spray bevat geen alcohol en geen parfum- of kleurstofsamenstellingen.

Toepassingstip: Bewaar de spray na gebruik in de koelkast.

Natuuurzeep Roos

€ 8,00

Natuuurzeep Roos

€ 8,00

De Queen Rose-zeep met rijk romig schuim en natuurlijke rozengeur. Het bevat rozenolie van de Damascener Rose met ontstekingsremmende en extra vochtregulerende werking. Voor de gevoelige huid.

Zeep zit in een jute zakje, deze zorgt er voor dat de zeep na gebruik droog blijft